Preseci:

Nadstrešnice

Naša firma je u mogućnosti da Vaš dom oplemeni najlepšim i najkvalitetnijim nadstrešnicama od lepljenog lameliranog drveta (LLD-a) koje uvozimo iz Austrije i podužno spajanog (KVH) drveta specijalno spajano zupčastim spojevima. Prirodna toplina i klasična lepota lepljenog lameliranog drveta čini ga idealnim za oplemenjivanje Vašeg doma. Bilo da Vam je potrebna nadstrešnica ispred kuće, na terasi ili u dvorištu, možemo Vam pomoći. Nadstrešnica može biti otvorenog ili zatvorenog tipa, sve u zavisnosti od Vaših potreba i želja. Može biti sa toplotnom izolacijom ili bez. Kao krovni pokrivač možete izabrati lim, tegolu ili crep. Kao zaštitu od spoljnih uticaja za drvene elemente naše nadstrešnice koristimo boje na vodenoj bazi proizvođača Irkom. U našoj ton karti ćete sigurno naći boju koja će Vam odgovarati.

Pogledajte u prilogu pored preseke koje nudimo i izaberite varijantu za sebe. Postoji mogućnost i kombinovanja slojeva sve u cilju nalaženja idealnog rešenja za Vaše potrebe.

Do sada smo uradili veliki broj nadstrešnica na teritoriji cele Republike Srbije čije slike možete pogledati u galeriji izvedenih radova.